Hoş geldiniz, Ziyaretçi

Fifa 2010'dan İlk Görüntüler
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Alta git
Yeni Başlık
Sayfa: 1
BAŞLIK: Fifa 2010'dan İlk Görüntüler
Fifa 2010'dan İlk Görüntüler 1 Yıl, 1 Ay önce Başarı Puanı: 35
EA Sports'un geleneksel futbol oyununun son sürümü için ekran görüntüleri yayınlandı. Fifa 2008 ile düşüşe geçen, Fifa 2009 ile yerin dibine batan EA Sports bakalım bu sefer krallık koltuğuna tekrar oturacak mı?

Aşağıda ekran görüntülerini gördüğünüz oyunun grafiklerinin yine sadece konsollarda mı böyle olacağı da merak konusu. Pc kullanıcılarının grafikleri beğenmemesi sorun yaratırken bunun cevabını ancak oyun çıktığında alabileceğiz. Yalnız bu görüntülere bakarak harika bir görsel şölenin bizi beklediğini söyleyebiliriz. Oynanış konusunda da iyileştirmelere gideceğini söyleyen EA Sports bakalım bu sefer karşımıza nasıl bir oyun çıkaracak?

Forum kodları ve simge butonları gösterilmemesine karşın, hala kullanılabilirler.
bcaner
Yönetici
Gönderiler: 3139
graph
Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Reply Quote

- Fifa 2010'dan İlk Görüntüler 1 Yıl, 1 Ay önce Başarı Puanı: 18
Pes'den sonra Fıfa hakkında da haberlerin ortaya çıkmaya başlaması çok güzel.
Forum kodları ve simge butonları gösterilmemesine karşın, hala kullanılabilirler.
TONCE
SL FORUM
Administrator
Gönderiler: 1652
graphgraph
Cinsiyet: Bay SorunLab.com tarik_10ce@hotmail.com Konum: ESKİŞEHİR Doğum günü: 24/05
www.sorunlab.com Sorunlab ile sorun yok.
Reply Quote

-Fifa 2010'dan İlk Görüntüler 1 Yıl, 1 Ay önce Başarı Puanı: 27
Ya bence 2005 çok güzeldi. dönemine göre. hala oynarım.. 2006 berbat ötesiydi benim için. tam amatörce yapılmış. hele 2007 kadar berbat bir fifa görmedim. 96'mıydı neydi şu dünya kupası olan fifa bence 2007den daha iyiydi. 2007 de nerden şut çekersen gol oluyor. adam orta sahadan bi çaksa kaleci gezindiği için topu yakalayamıyor. özellikle barçadaki Xavi orta sahadan gol atma kralı.. ya 2007 neden bu kadar çok sevildi anlamadım. hiç gerçekçilik yok bence.. ama 2008 hayli güzeldi 07ye göre.. neden 08 sevilmedi bence süper bir fifa. heryerden gol atılamıyor. kaleciler daha zeki.. 09 kötü. ona bişey diyemem ama 08 güzel. neden 08 ile düşüşe geçsin EA?

bakalım 10 ne yapacak. bence daha güzel olur 09a göre.. ama EA nın belli klişeleri yıkması gerek. örn: fifa serilerinde belli yerler var. o yerlerden belli oyuncularla çekilen şutların gol olma olasılığı %99.9.. pesde öyle değil. pesde neyin ne olacağı hiç belli değil. EA'nın bu klişeyi yıkması gerek.. ben öyle düşünüyorum
bedbin
Kral
Karizma
Gönderiler: 866
graphgraph
Cinsiyet: Bay bedbin.us | us'lu durmuycam grayhat@windowslive.com Konum: Ankara Doğum günü: 07/11
bedbin.us - bedbin.us'lu durmuycam | war of the antivirus
Reply Quote

-Fifa 2010'dan İlk Görüntüler 1 Yıl, 1 Ay önce Başarı Puanı: 35
Fifa 08 pes karşısında sallanmaya başladı o yüzden düşüşe geçti.
bcaner
Yönetici
Gönderiler: 3139
graph
Reply Quote

Üste git
Yeni Başlık
Sayfa: 1
Yetkililer: yousufe95